Låsby Byg A/S tilbyder

Vi er eksperter i erhvervsbyggeri herunder halbyggeri, industribyggeri, udstillingsbyggeri, kontorbyggeri, domicilbyggeri og renoveringsbyggeri. Men vi har også erfaring med kommunalt byggeri til erhvervsbrug såsom skole- og institutionsbyggeri.

Vi er en byggevirksomhed der favner fagligt bredt, hvad enten du vælger hovedentreprise, totalentreprise eller en anden entrepriseform. I Låsby byg A/S kan vi stå for at projekterer, styrer, koordinere og give rådgivning m.h.t. konstruktion og udførelse af dit byggeprojekt. Læs evt. mere om valg af entrepriseformer her.

Derudover har vi selv medarbejdere indenfor fagområderne støbere, murer og tømre til at gøre dit byggeprojekt til virkelighed.

Dette gør at vi har et godt samarbejde de forskellige faggrupper imellem, hvilket sikre et godt flow i byggeriet og en høj kvalitet. Derudover har vi en bred vifte af gode samarbejdspartner, som vi kan stå indenfor, og som vi er vandt til at arbejde sammen med.

Vision

At være den fortrukne hoved- og totalentreprenør indenfor erhvervs- og kommunalt byggeri i det midt- og østjyske.

Mission

Vi bygger kvalitetsbyggeri til erhvervsvirksomheder og kommunen i det midt- østjyske.

Vi vil gøre bygherres byggeprojekt til virkelighed, hvor bygherre trygt kan læne sig tilbage og se frem til en færdig bygning, indenfor den aftalte kvalitet, tid og pris.

Værdier

Ærlighed. Tillid. kvalitet.

I Låsby Byg A/S vægter vi ærlighed og tillid højt i vores samarbejde, et ord er et ord. 

Vi har tillid til hinanden og medarbejderne imellem og vi er stolte af det vi laver.

Vi bygger kvalitetsbyggeri, som vi kan stå inde for til den rigtige pris, som både bygherrer og Låsby Byg A/S begge finder tilfredsstillende.

Mogens Zippor Leth Andersen, Direktør Låsby Byg

Når du henvender dig til Låsby Byg A/S, er det ofte Mogens du have kontakt med, hvor i vil have en indledende snak om dit byggeprojekt.

Han vil spørge ind til dit byggeprojekt, behov, lokation, tid osv. og hvor langt i er i processen.

Det vil ofte være nødvendigt at komme på besøg/holde et møde for at besigtige projektet.

Mogens har altid haft Låsby Byg tæt inde på livet, da det var hans far, Aage Leth Andersen, der i sin tid startede firmaet 1973. I 2007 gik Mogens i lærer som murer ved Låsby Byg.

Han blev udlært murersvend med bronzemedalje 2010, og derefter tildelt en sølvmedalje for godt udført håndværk af Dansk Industri og Håndværks Medaljefond i Østjylland.

Derefter arbejdede han i en kort periode som murer i Låsby Byg.

For at opkvalificere sig til at overtage sin fars virksomhed, tog han herefter en uddannelse til bygningskonstruktør, som han færdiggjorde i 2015. Derfra drev han i samarbejde med sin far, Aage Leth Andersen, Låsby Byg.

I januar 2018 overtog han officielt direktørstillingen efter et glidende generationsskifte.

I det daglige arbejde har han stor gavn af sine erfaringer både som håndværker og konstruktør.

Historien om Låsby Byg A/S – Fra 1973 til i dag

Låsby Byg blev grundlagt i 1973, og siden da har vi haft det gode håndværk og den positive kundeoplevelse i fokus.

Det var Aage Leth Andersen der sammen med nogle kammerater startede Låsby Byg. De startede med at bygge huse til private. Senere kørte Aage selv virksomheden videre, hvor byggeprojekterne favnede bredt. Alt lige fra landbrugsstalde til private boliger og erhvervsbyggeri.

Der er sket meget for Låsby Byg de sidste 50 år. Vi er gået fra 2 til ca. 20 medarbejdere. I dag udfører Låsby Byg hovedsageligt erhvervsbyggeri for Midt- og Østjyske virksomheder, samt kommunalt byggeri.